Novi pubkvizaški rekord na Tuđmancu!

Objavljeno u: Novosti

7bfcb93b 0b71 45d3 a16f aeb22e5fc776

13.06.2018.

Novi pubkvizaški rekord na Tuđmancu!

Popularnu KOZu u nedjelju 10.6. pod otvorenim nebom zagrebačkog Trga Franje Tuđmana igrala je rekordna 101 četveročlana ekipa, što je za čak 22 više od nedavnog rekorda na Beer Festu na istoj lokaciji kad se skupilo 79 ekipa.

Rekord s Beer Festa potrajao je tako niti mjesec dana. KOZa iz tjedna u tjedan okuplja nove kvizaške entuzijaste i redovito se na tom kvizu nađe nekoliko desetaka ekipa; ovaj put probijena je troznamenkasta granica. Planirana trodnevna manifestacija Kvizovi pod vedrim nebom trebala je trajati od petka do nedjelje, no nebo nije bilo vedro cijelo vrijeme, pa je za nogometni i filmski kviz raspored malo izmijenjen. Kako god, u suncem okupanu nedjelju sve je bilo po planu i opći kviz održao se bez bilo kakvih intervencija.

U razumljivo dugim pauzama za ispravljanje voditelj Goran Vugrinec Goc podijelio je na tomboli više od 150 simboličnih sponzorskih nagrada i po tome se ovaj kviz zasigurno razlikuje od ostalih.

Na rekordnom izdanju pobijedila je ekipa Namaži (Gašpar, Hoffmann, Kukec, Relić) i to u finalu rezultatom 6:2 protiv ekipe Čupavci (Kolarek, Lilić, Lilić, Mačinković). Treći su bili Lonestar (Adamec, Čule, Katunar, Puović).

Objavljeno: 13.06.2018.