Zagreb

PETAK - Kviz petkom u Tik Taku

Vukovarska 20

Kviz petkom u Tik Taku, Vukovarska 20 u 20 sati. Do lipnja 2014. igralo se u kinu Europa. Jedan od najstarijih kvizova u državi i svojedobno najmasovniji. Rekord je iz ožujka 2015. s 55 ekipa, što znači preko 250 igrača. Participacije nema, a nagrade tekuće. Autori kviza izmjenjuju se iz tjedna u tjedan.

SUBOTA - Kviz subotom u Tik Taku

Ulica grada Vukovara 20

Caffe bar Tik Tak, subotom u 20 sati. Ekipe su do 4 člana, nagrađuju se prva tri tima, obilno i tekuće. Prijave su isključivo preko obrasca koji se nalazi na FB eventu.

PONEDJELJAK - Filmski / glazbeni kviz u Grifu

Savska 160

Ponedjeljkom u 20 sati izmjenjuju se filmski i glazbeni kvizovi u Grifu u prekrasnom novouređenom prostoru. Kviz je po mjeri za sve ljubitelje filma, serija i svega što ih prati, odnosno glazbe. Nagrađuju se najbolje tri ekipe.

PONEDJELJAK - Casper pub kviz

Trakošćanska 3

Svakog ponedjeljka od 20 sati u zagrebačkom caffe baru Casper na Trešnjevci uživajte u dva sata pub kviza. Ekipe od najviše pet članova u tri kruga ABC pitalica, asocijacija, rizik-pitanja o svemu i svačemu bore se za nagrade. Kvizmajstor je Mimo Barbir.

PONEDJELJAK - JFK Kviz

Maksimirska 94

Kviz u La Poa by Europe by JFK Kviz, ponedjeljkom u 20 sati. Kviz se sastoji od tri kruga, pitanja su iz svih područja. Ekipa mora imati 3-5 članova, a kotizacija je 10 kuna po igraču.

PONEDJELJAK - Sportski kviz by Željko Vela

Bosutska 31

Caffe bar D na Trnju, ponedjeljkom u 20 sati. Kvizmajstor je komentatorska ikona, Željko Vela, a kviz je naravno sportske tematike. Očekuju Vas nagrade za prva 3 mjesta. Maksimalno 4 igrača po ekipi, a kotizacija je 10 kn po igraču.

PONEDJELJAK - Virage Pub Kviz

Šetalište 150. brigade HV br. 8

Virage Pub Kviz – ponedjeljkom u 20 sati u Španskom. Ekipe su do 5 članova, a kotizacija 5 kn po članu. Pobjednička ekipa osvaja jumbo pizzu, a drugoplasirana rundu pića po izboru. Igra se u 3 kruga.

PONEDJELJAK - Kviz znanja i neznanja by Milan Fošner

Teslina 7

Kviz znanja i neznanja by Milan Fošner, trenutno u Thaliji, ponedjeljkom u 19 sati. Kviz postoji od proljeća 2009. i iako je promijenio nekoliko lokacija, spada među najdugovječnije u Hrvatskoj. Igra 15-ak ekipa po 5 igrača. Participacija je 30 kn po ekipi, odnosno 6 kn po igraču.

PONEDJELJAK i SRIJEDA - Žabac pub kviz by Under Pressure

Jarunska ulica 5

Žabac pub kviz, Jarunska 5, ponedjeljkom u 20:30 sati i srijedom u 20:30 sati (igra se liga u dvije divizije - divizija Mirko Miočić i divizija Mladost). Liga ima 30-ak kola i trenutno se igra 3. sezona. Ekipe su od 2 do 5 članova, a kotizacije nema. Pobjednike lige očekuju vrijedne nagrade, a postoje i nagrade za pobjednike svakog pojedinačnog kviza.

UTORAK - Znak - Kviz u Vintage Industrial Baru

Savska cesta 160

Utorkom u 20:30 sati održava se izuzetno popularan i posjećen pub kviz u Vintage Industrial Baru. Veliki prostor i dobra atmosfera na kvizu su zagarantirani. Ekipe imaju do četiri člana, nagrađuju se tri najbolje i predzadnja. Prijave su putem obrasca u FB eventu. Kvizmajstorica je Petra Lypolt.

UTORAK - Casual Tuesday Pub Quiz

Ilica 67

Bistro & Coffee Bar Ambar, utorkom u 20 sati, Ilica 67, na Britancu. Kotizacija 50 kn po max peteročlanoj ekipi, a prve tri ekipe dobivaju nagrade.

 
Organizatori su Mr. Knowledge i Don Quizote.

UTORAK - IQuiz

Ulica Lavoslava Ružičke 66

IQuiz u IQ baru, utorkom u 20 sati. Ekipe do 5 članova, kotizacija 10 kn po članu, najbolji se nagrađuju. Kvizmajstor je mlada nada hrvatskog kviza, Borna Škrlec i njegova ekipa.

SRIJEDA - Cultni kviz

Strojarska 18

Culto Bar, Strojarska 18, srijedom u 19:30 sati. Kviz se sastoji od 4 rubrike po 12 pitanja. Pitanja mogu biti audio-vizualnog karaktera. Ekipu mogu činiti od jedne do 4 osobe. Participacija po članu ekipe iznosi 10 kn. Sponzorske nagrade za prvo i drugo mjesto. Kvizmajstorica je Ana Kolobarić.

Trenutno na pauzi zbog preuređenja prostora (rujan 2021.)

SRIJEDA - Moby Dick

Vladimira Varićaka 12

Moby Dick, srijedom u 20 sati, Vladimira Varićaka 12, Sloboština. Ekipe su četveročlane, a kotizacija 50 kn po ekipi. Organizacija je Mr. Knowledge.

SRIJEDA - Trivium kviz @ Inverno

Ulica grada Chicaga 18

Trivium kviz @ caffe bar Inverno, Ulica grada Chicaga 18, Borovje, srijedom u 20 sati. Kviz je krenuo u siječnju 2020. Sastoji se od tri različite runde pitanja iz svih sfera opće kulture. Ekipe se sastoje od 4 igrača, kotizacija iznosi 10 kn po članu ekipe, a nagrade su predviđene za prva dva mjesta i razlikuju se iz tjedna u tjedan.

Petkom u 19.30 sati Trivium kviz održava se u Šorc baru, Ulica grada Vukovara 236E, Kruge.

SRIJEDA i ČETVRTAK - Kviz u Spunku

Hrvatske bratske zajednice b.b.

Spunk, kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice, svake druge srijede u 20 sati je filmski, a svaki četvrtak u 20 sati je opći (tu se igra i liga). Povremeno srijedom su i specijalni kvizovi (npr. Star Trek). Upad je standardno 10 kn po glavi, glava je maksimalno pet u ekipi. Osvajače prva tri mjesta očekuju simbolične tekuće i filmske nagrade.

ČETVRTAK - Backstage

Dalmatinska 5

Caffe bar Backstage, četvrtkom u 20 sati. Kvizmajstori Zrinka Perić & Mauro Dropulić.

PETAK - Mr. Knowledge – Kviz u Mravu

Trnsko 25

Mr. Knowledge – Kviz u Mravu, petkom u 20 sati. Igra se liga i igra 15-20 petočlanih ekipa bez kotizacije i za sponzorske nagrade. Igre su različito koncipirane, a kvizmajstor Sven Šijak na momente je dosta zabavan :)

 

PETAK - Va Bene by VQF

Banjolska 24

Vortex Quiz Factory organizira kvizove u caffe baru Va Bene u Dubravi, petkom u 20 sati.

📌 ekipe 2-5 igrača
📌 tri kruga po 15 pitanja, ukupno 80 bodova
📌 kotizacija 10 kn po igraču
📌 nagrade za prva tri mjesta + random nagrade

NEDJELJA - OUT garden Restaurant & Bar

Ilica 16

Nedjeljom u 20 sati održava se kviz u organizaciji Vortex Quiz Factory.

NEDJELJA - Chill Out Pub Quiz

Selska 153

Chill Out na Trešnjevci, nedjeljom u 18:30 sati. Poslije nedjeljnog ručka i zaslužene sieste upregnite moždane vijuge i zabavite se pred nadolazeći radni tjedan. Kvizmajstori su iz ekipe Burec du Fromage.

NEDJELJA - KRiP kviz

Avenija Dubrovnik 10

KRip kviz, Metropolis music & billiards club, nedjeljom u 19:30 sati, ali ponekad je i neki drugi dan u tjednu. Kotizacija je 20 kuna po igraču, a nagrade su sponzorske.

NEDJELJA - Pub kviz u Dvorištu

Lošinjska ulica 28

Pub kviz u Dvorištu, nedjeljom u 19 sati na Remizi, u caffe baru Dvorište. Kviz općekulturne tematike u 3 kruga pitanja i nekoliko raznih kvizaških kategorija koje ukupno mogu donijeti 55 bodova. Sve ekipe imaju besplatne grickalice, a čak 4 ekipe očekuju jestive i/ili tekuće nagrade. Igra se liga, a kapacitet je 20 peteročlanih ekipa.

NEDJELJA - Savski mozak: Pub-kviz u Feraxu

Cvjetna cesta 15

Pub kviz Savski mozak, igra se u Feraxu pokraj studentskog doma Cvjetno naselje, nedjeljom u 20 sati. Max 5 igrača u ekipi.

Rock kviz Hard Place

Hrvatske bratske zajednice 4

Rock kviz Hard Place, Hrvatske bratske zajednice 4, jednom mjesečno (obično srijeda) u 20 sati. Igra 10-15 ekipa po 5 igrača. Participacije nema. Kvizmajstor je Igor Gabor, jedan od HRT-ovih urednika za kvizaška pitanja.

Vox Pub Kviz

Miramarska 22a

Vox Pub Kviz nastavlja se na višegodišnju tradiciju pub kviza u Bourbonu. Pod istom organizacijom koja je šest godina uspješno vodila kvizaške večeri možete uživati i dalje, i to u novom prostoru - caffe bar Vox, Miramarska 22a.