Regija zapad (listopad 2022.)

PONEDJELJAK - Kviz koji teče @ River

Rijeka, Supilova 12

Uz regularni standardni kviz srijedom, u suradnji sa zagrebačkim Animatorima Sivih Stanica od jeseni 2022. u River pubu možete igrati i novi format kviza ponedjeljkom - Kviz koji teče - i to ne samo u Rijeci, već teče simultano u (zasad) Zagrebu i Rovinju, sveukupno u 5 pubova, s tendencijom širenja i na druge gradove.  Ekipe su maksimalno peteročlane, a kotizacija 15 kn po članu ekipe.

 

PON, ČET - Pub kviz @ Planet

Rovinj, Ivana Gundulića 6

Ponedjeljkom u 20 sati igra se kviz Animatora Sivih Stanica, isti kviz koji se igra i u nekoliko zagrebačkih i jednom riječkom lokalu. Četvrtkom u 20 sati igra se "lokalni" pub kviz, pri čemu se autori izmjenjuju. Kvizovi se ovdje igraju cijele godine, bez ljetne pauze.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

UTORAK - Pub kviz @ Bačva

Rijeka, Dolac 8

Bačva Pub – utorkom u 20:30 sati izmjenjuju se Jameson Pub Quiz Liga i humanitarni kvizovi. Što se lige tiče, kroz dvije polusezone od 10 kola sve ekipe skupljaju bodove kako bi osvojili konačne velike Jameson nagrade. Kotizacija je 10 kn po igraču.

 

UTORAK - Pub kviz @ Shipyard

Pula, Svetog Teodora 1

U Shipyard pubu igra se utorkom u 20 sati između listopada i lipnja. Kvizmasteri su Morena Mačina, Saša Kutlača i Igor Zenzerović.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

SRIJEDA - RiverPub kviz @ River

Rijeka, Supilova 12

Kviz u RiverPub Rijeka održava se srijedom u 20:30 sati, a postoji od prosinca 2014. godine. Ekipe broje max 5 članova, a kotizacija nema. Najbolje plasirane ekipe (i predzadnja) osvajaju nagrade sa šanka. Uz povremene kvizove općeg znanja, kvizovi su obično tematski. Kviz je odlično posjećen te je potrebno na vrijeme prijaviti ekipu putem inboxa FB stranice River puba.

 

SRIJEDA - pub kviz @ Rock caffe

Pula, Scalierova 8

Svaku drugu srijedu u Rock caffeu Pula igra se u 20 sati. Kvizmajstorice su Elizabeta Jurkić i Matea Glavinić.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

ČETVRTAK - Pubdemija kviz @ Beertija

Rijeka, Slavka Krautzeka 12

Od 2022. godine igra se Pubdemija kviz - četvrtkom u 19:30 sati. Uz max 5 članova po ekipi i kotizaciju od 10 kn po igraču, prva tri i predzadnje mjesto dobijavu tekuće nagrade.

 

ČETVRTAK - pub kviz @ Rock caffe

Labin, Zelenice 16

Obično svaki treći četvrtak u 20 sati igra se u Rock caffeu Labin. Kvizmaster je Bojan Matijašević.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

PETAK - pub kviz @ All Star

Pula, Veli Jože 5

Petkom u 20 sati igra se kviz u All Star caffeu gdje se po uzoru na zagrebački Kviz petkom ekipe sastavljača izmjenjuju iz tjedna u tjedan.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

NEDJELJA - Rijeka pub kviz (RPK) @ King's

Rijeka, Frana Kurelca 3A

Riječki kvizaši

Nedjeljom u 19 sati i tako još od veljače 2012. godine. Prvi i najstariji pub kviz u Rijeci te među starijima u cijeloj državi. Kviz se do sada održavao u prostorima kluba Tunel, broda Marina, Kluba Mladih te Beertije, a trenuno je u Romeo bar & Juliet caffe. Sudjeluje 15-ak stalnih ekipa. Kvizovi su najčešće općeg znanja, a rade ih više-manje sve ekipe naizmjenično. Nagrada: boca Maraskinog pelina koji se najčešće i popije odmah.

 

NEDJELJA - MozaIQ @ Klub mladih

Rijeka, Erazma Barčića 9A

Svake druge nedjelje u 19 sati održava se MozaIQ, kvizmajstora Ivice Mustača. Kviz se igra u ekipama do 5 članova, u 2 poluvremena, uz kotizaciju od 30 kn za cijelu ekipu. Igraju se i razne mini igre kao što su "Kapot" ili "Jackpot" te je potrebna doza kombinatorike i rizika. Na kvizu se dijele nagrade.

 

[jednom mjesečno] - pub kviz @ Burger Max

Pula, Stoja 14A

U Burger Maxu na Stoji igra se jednom mjesečno, obično je to četvrtak u 19/20 sati. Kvizmajstorica je Sandra Vanjak.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

[jednom mjesečno] - pub kviz @ Mystique

Umag, Monterol 18A

U Mystique baru u Umagu igra se jednom mjesečno, obično je to četvrtak u 19 sati. Ekipe su do 4 igrača, a kotizacija 15 kn po članu. Prvo, drugo i predzadnje mjesto imaju tekuće nagrade.

Za sve informacije pratiti grupu Kvizovi u Istri.

 

[jednom mjesečno] - pub kviz @ Plavica

Cres, Lungo mare Svetog Mikule 4

Pub kvizovi se na otoku Cresu igraju u gradu Cresu jednom mjesečno u Plavica baru od 2018. godine. Termin treba provjeriti na stranici lokala.