Osijek

Pub kviz Slaba točka (Voodoo)

Sunčana 8

Pub kviz Slaba točka, caffe bar Voodoo, četvrtkom u 18:30 sati

Kviz postoji od proljeća 2014. i prvi je u gradu. Igra se liga. Format kviza je 4 kruga po 20 pitanja, a maksimalan broj članova u ekipi je šest. Kviz vodi gazda Kruno i još 10-ak ekipa koje se izmjenjuju. Broj ekipa se kreće između 17 i 20.

Pub kviz Peppermint

Vrt Jagode Truhelke 3

Caffe bar Peppermint, svaki drugi petak u 19 sati. Voditelji Darijo Pejin i Krešimir Melnik.

 

Pub kviz Goldfinger

Krstova ulica 18

Caffe bar Goldfinger, petkom u 19 sati. Ekipe do 5 članova. 1. mjesto - burek/pizza, vino (crno/bijelo) + cola/mineralna, 2. mjesto - vino (crno/bijelo) + cola/mineralna.

Sportski kviz - Novi grad

Martina Divalta 52

caffeteria Novi grad, srijedom u 20 sati (nije fiksan dan!). Sporski kviz koji se sastoji od 4 runde po 20 pitanja iz svih kategorija sporta. Ekipe mogu imati maksimalno 4 člana. Pobjednik osvaja pizzu, a drugo mjesto rundu piva po izboru (može i obratno).

Party kviz Campus

Kralja Petra Svačića 1C

Campus caffe, četvrtkom u 20 sati (ne svaki tjedan, pratiti na FB), voditelj Ivor Štefanović. Kviz pokrenut kako bi povezao studente sveučilišta u Osijeku, ali i sve ostale prijatelje pub kviz scene i dobre zabave. 1.03. postignut osječki rekord posjećenosti s 31 ekipom

Najgori kviz u gradu (k Topu)

Fakultetska 1

Caffe bar K Topu, nedjeljom u 19 sati. Maksimalan broj igrača je 4 po ekipi, a lokal pruža komfor za maximalno 14 ekipa. Sastavljači se izmjenjuju svaki tjedan.

Glazbeni pub kviz Pogodi pjesmu

Andrije Kačića Miošića 11

Caffe - Night Bar Hir, ponedjeljkom u 20 sati. Broj članova tima: 2-4. Kviz se satoji od 5 krugova. Četiri kruga u kojima slušamo audio zapise pjesama u trajanju 20-ak sekundi, jedan krug s 10 pitanja vezanih za glazbu: kod pjesme tražimo ime izvođača i naziv pjesme i to one verzije koju smo vam pustili, ime i naziv donose po 1 bod; kod pitanja možete osvojiti 3-5 bodova, ovisno o pitanju. Nagrade su simbolične, runda-dvije za pobjednike.