Regija jug (listopad 2022.)

PONEDJELJAK - Imotska kviz scena @ Zebra

Imotski, Šetalište Stjepana Radića 5

Imotska kviz scena ponedjeljkom u 20 sati skupi skoro 20 ekipa u caffe baru Zebra - od Makarske do Hercegovine.

 

PONEDJELJAK - Neretvanski pub kviz @ Industry

Metković, Kralja Zvonimira 4

Neretvanski pub kviz projekt je kvizmajstora Davora Vukosava koji ide od 12. mjeseca 2016. godine. U Industry pubu u Metkoviću igra se opći kviz ponedjeljkom u 20 sati u maksimalno peteročlanim ekipama.

 

PON, ČET - pub kviz @ Rock & Road

Split, Velebitska 11

U caffe baru Rock & Road ponedjeljkom i četvrtkom u 20 sati igra se kviz općeg znanja. 3 kruga (10 ABCD, 5 slika + 5 pjesama, otvorena pitanja). Kotizacija je 10 kn po članu ekipe.

U Splitu se može igrati 15-ak pub kvizova tjedno, a sve ih možete naći na Splitska Kviz Scena.

 

UTORAK - Kvizac @ Guma bar

Zadar, Široka ulica 18

Kvizac se igra svaki utorak u 20 sati u Gumi na Kalelargi, a kviz je ili opći ili glazbeni. Sudjeluje redovito preko 20 petočlanih ekipa, nagrađuju se prve tri, ali i poneka random ekipa. Kotizacija je 10 kn po igraču.

 

UTORAK - Pub kviz @ Old School

Split, Dubrovačka 53

Utorkom u 20 sati u caffe baru Old School pub kviz općeg znanja priprema kvizmaster Stipe Mustapić po uobičajenoj splitskoj formuli: 10 vizualnih, 10 ABC i 20 otvorenih pitanja. Kotizacija je 10 kuna po članu ekipe. Nagrade su jumbo pizza, boca žestokog pića i tura pića.

U Splitu se može igrati 15-ak pub kvizova tjedno, a sve ih možete naći na Splitska Kviz Scena.

 

UTORAK - Pub kviz @ Azimut

Šibenik, Obala Palih Omladinaca 2

Kviz udruga Šibenik svaki drugi utorak u 20 sati organizira pub kviz ligu u legendarnom Azimutu koji je dom šibenskih kvizaša već skoro 10 godina!

 

ČETVRTAK - Gogine kvizdarije @ Pirate

Zadar, Obala kneza Branimira 4

Gogine kvizdarije održavaju se svaki četvrtak u 20.30 sati u Pirate Flamingo baru. Ponekad se igraju opće kvizdarije, a ponekad glazbene ili filmske. Opće kvizdarije došle su do 100. izdanja. Ekipe su do 5 članova, uz kotizaciju 10 kn po igraču.

 

ČETVRTAK - pub kviz @ Vertigo

Split, A. G. Matoša 29

Kviz u caffe baru Vertigo na Spinutu igra se treću sezonu, četvrtkom u 20 sati. Kviz ima naglasak na otvorena pitanja (nema npr. ABC ili DA-NE pitanja) te na asocijacije (uvijek 4+1 te par vizualnih asocijacija). Kvizmaster je Toni Blažević.

U Splitu se može igrati 15-ak pub kvizova tjedno, a sve ih možete naći na Splitska Kviz Scena.

 

ČETVRTAK - MTKviz @ Boogie

Metković, Stjepana Radića 54

MTKviz je u travnju 2015. godine pokrenula grupa mladih ljudi iz Metkovića i danas je najveći kviz u gradu. Četvrtkom u 20:30 u Boogie Baru igra se liga s preko 20 ekipa.

 

PETAK - ZPK @ Sfinga

Zadar, Obala kneza Trpimira 21

Zadarski pub kviz (ZPK) najstarije je pub kvizaško natjecanje u gradu Zadru i jedno od najstarijih u Hrvatskoj. Kviz je na rasporedu svaki drugi petak u kavani Sfinga, u samoj blizini parka Sfinga. Sezona traje od listopada do lipnja (trenutno traje 9. sezona), pri čemu svaka od ekipa registriranih za ligaško natjecanje treba napraviti jedno kolo sezone. Ovisno o plasmanu, najboljih osam ekipa nakon regularnog dijela igraju i knockout fazu.

 

PETAK - Dub Pub Kviz @ Promenada

Dubrovnik, Šetalište kralja Zvonimira 22

Dub Pub Kviz najpopularniji je pub kviz na jugu Hrvatske s preko 30 ekipa po krivzu. Igra se ligaški sustav, obično od 10. do 4. mjeseca, petkom u 20 sati.

 

PETAK - Neretvanski pub kviz @ Delta

Opuzen, Fort Opus 1

Neretvanski pub kviz projekt je kvizmajstora Davora Vukosava koji ide od 12. mjeseca 2016. godine. U motelu Delta u Opuzenu igra se opći kviz petkom u 20 sati u maksimalno peteročlanim ekipama.

 

NEDJELJA - Babilon pub kviz @ Gajo

Sinj, Vrlička 13

Babilon pub kviz nakon skoro 2 godine pauze nastavlja sa 136. izdanjem u listopadu 2022. u caffe clubu Gajo.

Autor i voditelj je Mate Maleš. Mogu igrati 2-3 igrača u timu.
I. krug: ABC pitanja (12-15 pitanja)
II. krug: otvorena pitanja (12-15 pitanja)
III. krug: vizualni krug
IV. krug: pogađanje pjesama i izvođača koji sviraju na razglasu (5 -10 pjesama)

 

[nema fiksni dan] - P-KOK @ otok Korčula

cijeli otok

P-KOK je pub kviz liga otoka Korčule u kojoj se svako kolo igra na drugoj lokaciji izvan turističke sezone: Blato, Korčula, Vela Luka i Žrnovo. Vrijeme održavanja također nije stalno. Druga sezona započela je u listopadu 2022. i igra se 12 kola + završni kviz u Vela Luci.

 

[nema fiksni dan] - Pub kviz Hvar @ Aloha

Hvar, Fabrika 15

Pub kviz Hvar igra se izvan turističke sezone u kultnom hvarskom caffe baru Aloha u teminu koji nikad nije isti (iako često bude nedjelja).

 

[skoro svaki dan] - The Showtime

Dalmacija

The Showtime ekipa organizira razne opće i tematske kvizove po većem dijelu Dalmacije. Provjerite na njihovoj stranici gdje i kad.