Rijeka

Kviz @ RiverPub

Supilova 12

Kviz @ RiverPub  (RiverPub) – svake srijede u 20:30h

RiverPub kviz se održava se od prosinca 2014 godine. Ekipe broje najviše 5 članova, a kotizacija nema. Najbolje plasirane ekipe (i predzadnja) osvajaju nagrade sa šanka. Uz povremene kvizove općeg znanja, kvizovi su obično tematski. Kviz je odlično posjećen te je potrebno na vrijeme prijaviti ekipu putem inboxa FB stranice River puba.

Nogometne ikone

Rujevica 6D

Nogometne ikone (Docker pub) - sportski kviz za nogometne fanatike, sve informacije na FB stranici.

Bačva Tuesday Quiz

Dolac 8

Bačva Tuesday Quiz (Klub Bačva) – svaki drugi utorak u 20:30h

Ekipa se smije sastojati od 4 igrača, a može i više (5-6), ali onda se odričete eventualnih tekućih nagrada. Kotizacija od 10 kn po igraču, nagrade za najuspješnije, predzadnje i one s najboljim imenom. Prijave u FB inbox. Definitivno zanimljiv i originalan kviz sa neklasičnim kategorijama. Smijeh i dobra zabava zajamčeni.

Svaki drugi utorak igra se --> S BAČVOM OD SRCA - HUMANITARNI QUIZ powered by Staropramen. Svojim prilogom (kotizacija 10 kn, po vlastitoj želji i više) sudjelujte u sakupljanju sredstava za one kojima je to najpotrebnije, točnije za Udrugu DOWN SINDROM - RIJEKA 21. Spoj zabave i humanitarnog duha uz pitanja iz svakodnevnog života, a najbolji osvajaju nagrade pod pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare.

RPK - Nedjeljni kviz

Erazma Barčića 9/A

RPK - Nedjeljni kviz (Klub mladih) – svake nedjelje u 19h

Rijeka pub kviz održava se od veljače 2012. godine te je prvi i najstariji pub kviz u Rijeci te među starijima u cijeloj državi. Kviz se do sada održavao u prostorima kluba Tunel i broda Marina, a već neko vrijeme se održava u Klubu mladih. Kviz se održava svake nedjelje u 19 sati, a sudjeluje otprilike 20-ak stalnih ekipa. Kotizacija je 10 kn po igraču, a pobjednička te nekoliko ostalih ekipa (ovisno o plasmanu) osvaja nagrade Kluba mladih. Ekipe od najviše 5 igrača se prijavljuju na licu mjesta prije početka kviza. Kvizovi su najčešće općeg znanja, a rade ih više-manje sve ekipe naizmjenično. Nedjeljni Rijeka pub kviz je, kroz godine, postao događaj koji se ne propušta te čini krunu riječkog kvizaškog tjedna.