Regija sjever (listopad 2022.)

UTORAK - PubKviz KA47 @ Ziggy

Karlovac, Preradovićeva 4

PubKviz KA47 organizira karlovačku pub kviz ligu koja se igra utorkom u 20 sati od ožujka 2017. Ekipe mogu imati do 4 člana. Kviz ima tri kruga pitanja uz pauze između krugova. Nagrade za najbolje. 

UTORAK - ČicaSport @ Ivančica

Sisak, J .J. Strossmayera 142

Sportski kviz u organizaciji Kvizopije, koji ide utorkom u 20 sati. Standardni "Kvizopija" format, dva kvalifikacijska kruga, a potom slijede malo i veliko finale. Kotizacija po članu ekipe iznosi 10 kuna.

UTO, ČET - Tona Znanja @ Elephant

Varaždin, Graberje 2

Tona Znanja je opći kviz koji ide utorkom u 18 sati u caffe baru Elephant, a na istoj lokaciji četvrtkom u 18 sati igra se glazbeni kviz Tona Sluha. 15-ak stolova napuni se jako brzo, pa se treba na vrijeme prijaviti na njihovoj stranici. 

SRIJEDA - pub kviz Ivanić Grad @ U Zmajevom gnijezdu

Ivanić Grad, Savska ulica 20

Pub kviz Ivanić Grad već se godinama igra na istom mjestu u isto vrijeme: srijedom u 20 sati u caffe baru U zmajevom gnijezdu. Desetak vjernih ekipa po 4 člana, uz kotizaciju 10 kn. Prvi i predzadnji tim se nagrađuju.

SRIJEDA - Kvizna večer by Darac @ Medina škrinja

Varaždin, Juraja Habdelića 4

Kvizna večer by Darac odgovorni su za nekoliko kvizova u Varaždinu i okolici (Ivanec, Varaždinske Toplice), a srijedom u 18 sati igra se onaj najdugovječniji, Kvizna srijeda u Medinoj škrinji (ljetni termin je 19 sati).

Od istih autora možete zaigrati i glazbeni kviz Uhvati ritam, nogometni kviz Ukvizavanje, a od jeseni 2022. igra se i Panic Monday.

SRIJEDA - Kvizualac @ Charlie Brown

Sisak, Ante Starčevića 13

Kvizopija je odgovorna za razne vrste kvizova po Sisku i okolici, a ovaj je filmsko-televizijske temetike u Charle Brown baru. Igra se svaku drugu srijedu od 19:30 i to u dva kvalifikacijska kruga, nakon čega se ekipe raspoređuju u malo i veliko finale. Kviz se igra bez papira i olovke, a svi rezultati se zbrajaju u realnom vremenu.

SRIJEDA - Kvizopija @ Voodoo

Sisak, Rimska 4

Kvizopija je odgovorna za razne vrste kvizova po Sisku i okolici, a ovaj opći u Voodoo baru je najstariji. Igra se svake druge srijede od 19:30.

Od istih organizatora u Voodoo baru se petkom održava glazbeni kviz "Ne čujem dobro".

SRIJEDA - Zaprešić pub kviz @ Hop Inn

Brdovec, Ilije Gregorića 111

Zaprešić pub kviz igra se svaki drugu srijedu u 19:30 u Hop Inn pubu u Brdovcu. Najstariji je to aktivni zaprešićki pub kviz.  Kvizmajstori su Ante Vukelić i Luka Jović.

SRIJEDA - Pub kviz Vrbovec

Vrbovec, Vladimira Nazora 1

Pub kviz Vrbovec igra se svake druge srijede u 20 sati u caffe baru Jazavac. Igra se liga. Nema prijava za kviz, nema ograničenja broja ekipa i nema kotizacija. Kvizove uređuju Miloš, Riža, Mislav i Ivan.

ČETVRTAK - Kvizopija @ Forum

Sesvete, Ninska 3

U organizaciji Kvizopije, kviz se može igrati u Sesvetama u jazz caffeu Forum, četvrtkom u 20 sati. Koncept se ponešto razlikuje od klasičnih pub kvizova.

ČETVRTAK - Bjelovarski pub kviz @ Oka

Bjelovar, Frana Supila 5

Bjelovarski pub kviz igra se od studenog 2015. u Oka baru, svaki drugi četvrtak u 21 sat. U novije vrijeme igra se i nedjeljom u 19:30 u Forumu.

ČETVRTAK - Pub Quiz Čakovec @ Meta

Čakovec, Zrinsko-Frankopanska ulica 7A

Pub Quiz Čakovec igra se četvrtkom od 20 sati u Meta baru. Krenuo je 2016. godine, čime se ubraja među starije na sjeveru Hrvatske. Okupi se 20-ak ekipa do 5 članova koje igraju dva seta od 25 pitanja. Kotizacija je 10 kn po igraču, a najbolji dobivaju nagrade.

ČETVRTAK - Roga pub kviz @ Village

Velika Mlaka, Nikole Kramarića 32

Roga pub kviz održava se četvrtkom u 20 sati u Village baru. Kapacitet lokala je 14 ekipa. Kvaizmajstor je Ivan Roguljić

ČETVRTAK - Zakaj @ Living Room

Sveti Ivan Zelina, Trg Ante Starčevića 5

Od 10. mjeseca 2022. u Living Room baru u Zelini održava se Zakaj, svaki drugi četvrtak u 20 sati. Kotizacija je 10 kn po članu ekipe, a dozvoljen broj članova po ekipi je 3-5.

PETAK - Varaždinska liga @ Gossip

Varaždin, Hallerova aleja 9

Varaždinska liga u jesen 2022. ušla je u svoju 11. sezonu u Gossip baru petkom u 20 sati, a sve pod vodstvom Ene Velagić. 

U Gossipu se također svaki drugi utorak može odigrati studentski pub kviz u organizaciji Studentskog zbora FOI, pod vodstvom Stipe Tomaša.

SUBOTA - PubKviz SuperLiga Koprivnica @ Plus

Koprivnica, Trg Eugena Kumičića 10

PubKviz SuperLiga Koprivnica igra se svake druge subote u caffe baru Plus, kvart Lenišće, u 18 sati. Jesensku ligu 2022. igra 14 ekipa, a svaki kviz ima neku temu.

SUBOTA - Enigma @ Time

Vrbovec, Bubanj ulica 10

Svake druge subote u 20 sati u Time caffeu u Vrbovcu održava Enigma kviz kojeg vode David Žeger i Tin Jendriš.

SUBOTA - Flugelum Dei's Quiz @ Mega

Krapina, Velika Ves 110A

Flugelum Dei's Quiz organiziraju Megaljigu u Krapini u Mega baru, svaku drugu subotu u 19 sati. Skupi se 20-ak ekipa iz cijelog Zagorja u borbi za nagrade.

[jednom mjesečno] - pub kviz @ Best Life

Konjščina, Jertovec 194

U Konjščini se pub kviz može odigrati jednom mjesečno u Best Lifeu, obično je to subota ili nedjelja u 19 sati. Kvizmajstorice su Mirta Mušec i Aneta Đurđinovski.