Na Zagreb Beer Festu srušen pub kviz rekord

Objavljeno u: Novosti

1eb03f76 9a8c 4880 8f63 ac34b34b54a3

24.05.2018.

Na Zagreb Beer Festu srušen pub kviz rekord

Na drugom izdanju zagrebačkog Beer Festa po prvi se put igrao kviz i odmah je postavljen novi državni rekord u broju timova te on sad iznosi 79. Timovi su bili četveročlani, pa možemo reći i da je prvi put probijena granica od 300 igrača koji na istom mjestu u isto vrijeme igraju pub kviz.

Nedjeljnopopodnevni sunčani termin u 15 sati, obiteljska piknik atmosfera s dekicama na podu, jaka medijska kampanja, kao i voditeljski angažman Tarika Filipovića, ključni su faktori koji su doveli do tog ostvarenja. Organizator festivala, YEM, povjerio je sastavljanje Tvornici kvizova, a taj zadatak nije nimalo lagan jer istovremeno treba zadovoljiti top igrače i potpune rekreativce. Odrađeno je to i više nego zadovoljavajuće jer je pobjednička ekipa imala 45 od 48 mogućih bodova, a posljednjeplasirani 11.

U vrhu su sve redom iskusne ekipe. Pobjednici su Sočna gomilica u sastavu Gverić, Plazina, Trgovec, Vuica. Bod manje imali su Njemački landrasi u sastavu Laginja, Livančić, Milijić, Šijak, a još bod manje Sumlja u ožuljku u sastavu Jakovašić, Marušić, Nemet, Šunde.

Sponzori su po lijepom običaju osigurali vrijedne nagrade, a za sljedeću godinu već je najavljeno novo izdanje.

Objavljeno: 24.05.2018.