Karlovačko pub kviz kup - veliko finale na Poljudu

Objavljeno u: Novosti

068dec74 75a8 4a00 b37f f27aaefaa258

25.11.2018.

Karlovačko pub kviz kup - veliko finale na Poljudu

Veliko Finale Karlovačkog pub kviz kupa održalo se 23. studenog 2018. u prostorijama Bijelog salona na Poljudu. Vlaji odnijeli pobjedu u Splitu.

 

 

Hrvatski kviz savez i Karlovačko organizirali su Karlovačko pub kviz kup gdje se kroz jedanaest  prednatjecanja skupilo 11 pobjednika. U petak, 23.11.2018. se na jednom mjestu, u Bijelom salonu, skupila crème de la crème  splitske kvizaške scene - 11 ekipa koje su se na ovom lijepom mjestu borile za prvo mjesto Splita u kvizu.

Vodila se tijesna borba, bilo je sve neizvjesno do samog kraja. Nakon napeta tri kruga pitanja, u nikad oštrijoj i nabrijanijoj konkurenciji, pobjedu i glavnu nagradu odnijela je ekipa Vlaji sa 76 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa Nevera s ostvarena 74 boda dok se na treće mjesto smjestila ekipa Defora s osvojena 73 boda.

Cijelu tablicu pogledajte na linku.

Veliko finale na Poljudu donijelo je najboljima vrijedne nagrade koje su im uručili prvotimci Hajduka Hamza Barry, Josip Posavec, Tonio Teklić i Franko Kovačević. Pobjednici su osvojili tablete i dresove Hajduka,  članovi drugoplasirane ekipe večeru za dvoje, a trećeplasirani po karton Karlovačkog piva.

Čestitke nagrađenim ekipama, a ostalim sudionicima finala, kao i svih prethodnih kvalifikacijskih kvizova, od srca hvala na dolasku i sudjelovanju u ovom velikom kvizaškom projektu.

Hvala Karlovačkom na sponzorstvu, hvala Hajduku na ustupljenim prostorijama i gostoprimstvu. Posebno hvala Stipi Mustapiću koji je cijelo svoje slobodno vrijeme dao za ovaj projekt, slagao kvizove i bio u projektu dušom i tijelom.

Fotografije osim u priloženoj galeriji možete pogledati u Facebook albumu Hrvatskog kviz saveza.

Fotografija: Zvonimir Kujundžić i Jakov Kalajžić

 

Pitanja sastavili: Stipe Mustapić, Kristo Kristić, Miron Palaveršić, Petra Lypolt i Dejan Cerove

Kvizove vodio: Dasen Petrić

Organizacija i koordinacija projekta: Petra Lypolt

 

Vidimo se na sljedećem kvizu! :)

 Objavljeno: 25.11.2018.

Finale Karlovačko pub kviz kupa Poljud 2018