Rijeka

Rijeka pub kviz (RPK)

Trg šišmiša

Riječki kvizaši

Nedjeljom u 19 sati i tako još od veljače 2012. godine. Prvi i najstariji pub kviz u Rijeci te među starijima u cijeloj državi. Kviz se do sada održavao u prostorima kluba Tunel, broda Marina, Kluba Mladih te Beertije, a trenuno je u Romeo bar & Juliet caffe. Sudjeluje 15-ak stalnih ekipa. Kvizovi su najčešće općeg znanja, a rade ih više-manje sve ekipe naizmjenično. Nagrada: boca Maraskinog pelina koji se najčešće i popije odmah.

 

River Pub

Supilova 12

RiverPub Rijeka - srijedom u 20:30 sati.

RiverPub kviz održava se od prosinca 2014. godine. Ekipe broje max 5 članova, a kotizacija nema. Najbolje plasirane ekipe (i predzadnja) osvajaju nagrade sa šanka. Uz povremene kvizove općeg znanja, kvizovi su obično tematski. Kviz je odlično posjećen te je potrebno na vrijeme prijaviti ekipu putem inboxa FB stranice River puba.

 

Bačva Pub

Dolac 8

Bačva Pub – utorkom u 20:30 sati izmjenjuju se Jameson Pub Quiz Liga i humanitarni kvizovi. Četvrtkom u 20:30 sati kviz Nogometne ikone.

 

MozaIQ - Klub mladih Rijeka

Erazma Barčića 9A

Svake druge nedjelje u 19 sati održava se MozaIQ, kvizmajstora Ivice Mustača. Kviz se igra u ekipama do 5 članova, u 2 poluvremena, uz kotizaciju od 30 kn za cijelu ekipu. Igraju se i razne mini igre kao što su "Kapot" ili "Jackpot" te je potrebna doza kombinatorike i rizika. Na kvizu se dijeli hrpa sponzorskih nagrada, između ostalog i za najsimpatičniju fotku ekipe.

 

Pubdemija kviz - The Beertija

Slavka Krautzeka 12

Od 2022. godine igra se Pubdemija kviz - četvrtkom u 19:30 sati. Uz max 5 članova po ekipi i kotizaciju od 10 kn po igraču, prva tri i predzadnje mjesto dobijavu tekuće nagrade.