Regija istok (listopad 2022.)

PONEDJELJAK - Pogodi pjesmu @ Hir

Osijek, Andrije Kačića Miošića 11

Glazbeni kviz Pogodi pjesmu @ caffe bar Hir, ponedjeljkom u 20 sati

- 2 do 4 igrača u timu
- 5 krugova igre: četiri kruga u kojima se slušaju audio zapisi pjesama u trajanju 30-ak sekundi + jedan krug s 10 pitanja vezanih za glazbu (ili poneko iznenađenje)
- kod pjesme se traži ime izvođača i naziv pjesme i to one verzije koja je puštena, ime i naziv donose po 1 bod
- kod pitanja može se osvojiti 3-5 bodova, ovisno o pitanju
- slušaju se sve vrste glazbe
- korištenje mobitela kažnjava se oduzimanjem 10 bodova
- u slučaju istog broja bodova na prvom mjestu, igra se pripetavanje u kojem sudjeluju samo kapetani ekipa
- nagrade su simbolične - runda-dvije za pobjednike :)
- obvezno morate biti dobro raspoloženi i spremni za zafrkanciju

PONEDJELJAK - tematski @ Vaduz

Osijek, Vukovarska cesta 4

Svaki ponedjeljak su razni tematski kvizovi od 19:30 u caffe baru Vaduz.

Format je 3 kruga po 15 pitanja, ekipe su do 5 članova a za najbolje ekipe su osigurane tekuće nagrade. Potrebne su prethodne prijave u inbox kafića. Sastavlja i vodi Ana Pašalić.

PONEDJELJAK - Boom Quiz @ Boom

Slavonski Brod, Ivana Filipovića 8

Boom Quiz igra se u Boom Baru kao opći kviz po ligaškom sustavu, ponedjeljkom u 20 sati. Osim lige ponedjeljkom, od istih organizatora možete zaigrati i tematske kvizove u drugim lokalima u Slavonskom Brodu.

UTORAK - Kviziranje utorkom u sedam @ Peppermint

Osijek, Vrt Jagode Truhelke 3

Svaki utorak od 19 sati u caffe baru Peppermint.

Opće znanje u formatu 50 pitanja podijeljenih u 4 kruga, od kojih su dva multimedijalna. Ekipe su do 5 članova, a nagrade osigurane za 3 najbolje ekipe. Potrebne su prethodne prijave na Google obrazac koji se nalazi u događaju objavljenom na stranici kafića. Sastavlja i vodi Jan Kukić.

UTORAK - glazbeni @ Barcelona

Osijek, Kardinala Alojzija Stepinca 28

Glazbeni kviz svakog utorka od 20 sati u BarcelonaPubu.

Format kviza je 5 krugova pitanja, od čega su 1., 3. i 5. krug prepoznavanje isječaka pjesama, dok su 2. i 4. pitanja o spotovima, tekstovima pjesama ili općenito glazbena trivia. Ekipe su do 4 člana, nagrade su osigurane za najbolje ekipe, a prijave idu u inbox voditelja ili na Google obrazac u događaju na stranici kafića. Kviz sastavljaju i vode Dominik Stanković, Dario Ćorić i Emil Erić.

SRIJEDA - Znanje je IN @ IN

Osijek, Stjepana Radića 28

Svake srijede od 19 sati u caffe i night baru IN. Malo lakši i zabavniji kviz, idealan za početnike u svijetu kvizova. Format kviza: 1. krug je 20 općenitih kviz pitanja, 2. krug je 10 pitanja “kaladonta” i 5 pitanja asocijacije, dok je zadnji krug multimedijalni, sastavljen od 10 slikovnih i 10 glazbenih pitanja. Ekipe su do 4 člana, a nagrade su osigurane za najbolje ekipe. Kviz sastavlja i vodi Ana Pašalić.

SRIJEDA - pub kviz @ Valens

Vinkovci, Trg bana Josipa Šokčevića 6

Craft bar Valens srijedom u 20 sati. 3 kruga od po 20 pitanja pri čemu je zadnjih 5 tematsko u svakom krugu. Ekipe su maksimalno do 5 članova. Nema kotizacija.

ČETVRTAK - Pub kviz Slaba točka @ Barcelona

Osijek, Kardinala Alojzija Stepinca 28

Pub kviz Slaba točka igra se u Barcelona pubu četvrtkom u 18:30 sati.

Prvi osječki pub kviz koji postoji od proljeća 2013. Igra se liga. Format kviza je 3 kruga po 26 pitanja, a maksimalan broj članova u ekipi je šest. Kviz vodi Kruno Radaković i još 10-ak ekipa koje se izmjenjuju.

ČETVRTAK - Trivia Pub Kviz @ Hir

Osijek, Andrije Kačića Miošića 11

Svaki četvrtak od 20 sati u caffe & night baru Hir. Format kviza je 5 krugova po 10 pitanja, ekipe su do 4 člana, za najbolju ekipu osigurana je runda cuge, a prijave idu u inbox kafića. Voditelji i sastavljači se mijenjaju.

ČETVRTAK - Pub kviz @ Eagle

Đakovo, Bana Jelačića 19

The Eagle Pub u Đakovu svaki drugi četvrtak donosi pub kviz ligu koju igra 15-ak ekipa.

PETAK - Party kviz Campus @ Campus

Osijek, Kralja Petra Svačića 1C

Party Kviz Campus održava se u Campus caffeu, petkom u 20 sati (ne svaki tjedan, pratiti na FB). Kviz pokrenut kako bi povezao studente sveučilišta u Osijeku, ali i sve ostale prijatelje pub kviz scene i dobre zabave. Kviz drži osječki rekord posjećenosti s 45 ekipa. Igra se liga tijekom trajanja akademske godine, a maksimalan broj članova u ekipi je 4. Sastavlja i vodi Zrin Crnjac.

PETAK - Požeški pub kviz @ Kazališna kavana

Požega, Trg Svetog Trojstva 20

Kvizoljupci Zlatne doline prate sve vezano uz kvizove u Požegi. Kviz bogate tradicije igra se od studenog 2015. godine u Kazališnoj kavani, petkom u 19.30 sati, ali ne svaki petak. Ekipe su tročlane (stane ih max 18 u prostor), a format je 2 seta po 30 pitanja iz svih područja znanja. Kotizacija je 20 kn po kvizašu/kvizašici.

PETAK - Pub kviz petkom @ Štedna

Virovitica, Tomaša Masaryka 19

Pub kviz petkom u Virovitici postoji od kolovoza 2017. godine. Igra se liga svaki petak u 20 sati, s 20-ak ekipa, a sastavljači se izmjenjuju iz kola u kolo.

PETAK - Pub kviz Vinkovci @ Walkow

Vinkovci, Hansa Dietricha Genschera 23C

Pub kviz Vinkovci prati sve vezano uz kviziranje u Vinkovcima. Trenutno (listopad 2022.) se igra svaki drugi petak u 20 sati u centru kulture Walkow.

PETAK - Pub kviz @ Saloon

Đakovo, Kralja Tomislava 6A

Caffe bar Saloon svakog petka u 20 sati donosi posjećen đakovački pub kviz. Igra se u 3 kruga po 20 pitanja u ekipama od najviše 5 članova. Kviz je opći, tri najbolje ekipe očekuju nagrade.

 

PETAK - Pub kviz NG @ Laguna

Nova Gradiška, Ivana Gundulića 7

Na stranici pubquiziNG možete pratiti kad se održava kviz u caffe baru Laguna, a obično je to jednom mjesečno u petak u 20 sati. Kviz je krenuo u siječnju 2017. godine, ima 2x30 pitanja, ekipe su od 2-5 članova. Kotizacija je 10 kn po igraču, a nagrade se dodjeljuju za prva 3 mjesta + piće na šanku za predzadnju ekipu.

SUBOTA - Pub kviz Vukovar @ Dublin

Vukovar, Županijska 46

Pub kviz Vukovar pokrenut je u proljeće 2017. godine u Dublin Pubu, gdje se i dalje održava svake druge subote od 20:30 sati.

NEDJELJA - San Fran Quizco @ San Francisco

Osijek, Stjepana Radića 12

San Fran Quizco, kviz općeg znanja svake nedjelje od 16 sati u SF Coffee House Osijek, koji se održava od 2018. Format kviza je 60 pitanja podijeljenih u 4 kruga, ekipe su do 4 člana, nagrade su osigurane za 3 najbolje ekipe + jednu random ekipu. Kviz sastavlja i vodi Ana Pašalić.